Minecraft-palvelin,

säännöt ja ohjeet

- Yleinen asiallinen käyttäytyminen suotavaa. Kohtele kaikkia pelaajia ystävällisesti. Kiusaaminen, rasismi ja muu epäasiaton käytös ei kuulu Discord- eikä Minecraft-palvelimille. Yleiseen hyvään käytökseen kuuluu myös chat-käyttäytyminen. Spämmi, mainostus tms kielletty.
- Hack-clienttien ja muiden epäreilua etua antavien asioiden käyttö kielletty. Otathan myös huomioon, että jos kaverisi käyttää hacked-clienttiä ja saat esimerkiksi kaverisi xray louhimisesta epäreilua hyötyä, olet myös itse syyllistynyt sääntörikkeeseen ilmoittamatta jättämisestä.
- Älä aiheuta palvelimella tahallista lagia. Tähän kategoriaan kuuluvat muun muassa suuret lagin aiheuttamiseen tarkoitetut redstone-viritelmät, sekä tahalliset Creativen kaatamis yritykset.
- Survivalissa varastaminen, grieffaaminen tai muu toisen pelaajan omaisuuden tuhoaminen kielletty. Survival-maailmassa pelaajien tappaminen esimerkiksi ansoilla myös kielletty (ei koske pvp-maailmoja).​
- Leijupuut, rumat 1x1 tornit, jonnemökit ja tahallinen maaston tuhoaminen myös kielletty. Myöskään pettäminen kaupankäynnissä/tai muu huijaaminen survival-maailmassa kielletty. Tpa-träppääminen ehdottomasti kielletty!
- Bugien hyväksikäyttö ehdottomasti kielletty! Jos löydät bugin, ilmoitathan siitä välittömästi Discordissamme. Selvästä bugin ilmoittamatta jättämisestä myös rangaistaan!
- Saatujen porttikieltojen kiertäminen (mm. toisilla käyttäjillä) johtaa pidempään rangaistukseen.
- Maalaisjärjen käyttö suotavaa Discordissa, sekä Minecraft-palvelimella. Jos jotain ei olla erikseen kielletty se ei tee siitä sallittua.

Discord-palvelin,

säännöt ja ohjeet

- Noudata Discordin käyttöehtoja(https://discordapp.com/tos)
- Sopimaton kielenkäyttö, rasismi ja kiusaaminen ehdottomasti kielletty. Kiroilua hyvän maun rajoissa.
- Ei K-18 (NSFW) materiaalia millekkään kanavalle.
- Kaikki ilkivalta kielletty, kuten haitalliset linkit ja tiedostot (esim. virukset jne) ​
- Ei liiallista spämmiä, eikä turhia tägäyksiä Discord-palvelimella.
- Ylläpitäjien / Moderaattorien tekemät päätökset ovat lopullisia - älä väittele
- Sääntöjen aukkojen hyväksikäyttö kielletty. Älä ole reunalla eläjä! Jos olet jostain epävarma kysy ensin ylläpidolta.
- Pidä chatti asiallisena ja käyttäydy.
- Toisien Discord-palvelinten kutsulinkkien jakaminen luvatta kielletty. Myös yleisesti muu mainostaminen kielletty (koskee myös yksityisviesteillä mainostamista)
- Jos on kysyttävää, älä pelkää kysyä Ylläpitäjiltä tai Moderaattoreilta :) Kiitos ajastasi ja mukavia pelihetkiä!